GRATIS verzenden vanaf €20
ma-vr voor 22u besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

ALAÏA PARIS

Over ALAÏA PARIS
ALAÏA PARIS
Alaïa Paris is een Frans Haute Couture merk van dé cultontwerper Azzedine Alaïa. Hij uit zijn talent met meesterlijke virtuositeit in een boeiend contrast tussen architecturale nauwkeurigheid en wellustige verfijning. Alaïa herdefinieert het vrouwelijk lichaam door het te verheerlijken als een antiek beeld. Hij onthult de kracht van de vormen door de vrouw een nieuwe status toe te kennen, die van godin van de moderne tijd.
 
Alhoewel hij al tientallen jaren bekend was in de mode-industrie, heeft hij sinds 2015 ook een naam in de parfumindustrie. Alaïa Paris Eau de Parfum was zijn eerste parfumcreatie, een moderne geur met zowel koele als warme noten. Een kruising tussen een bloemengeur en een Oosters parfum.
Eind 2016 kwam Alaïa’s tweede parfum, Alaïa Blanche, op de markt. Een geur die een bloemige indruk achterlaat, verrijkt met amandel en vanille.
 
Alaïa’s gevoel voor mode en zijn roots zie je vertaalt in de flacons: een glazen fles met typische lasercut motieven die Arabisch aandoen en verwijzen naar zijn Tunesische oorsprong.
 
ALAÏA PARIS