GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

AETHER

Over AETHER
AETHER
Æther is sinds 2016 een nieuw merk in de parfum wereld. De geuren van Æther hebben de fijnste synthetische moleculen die de onderliggende basis van de moderne parfum eren.
 
De nieuwste collectie parfums van Æther bestaat uit:
-SUPÆR, deze parfum bevat de ISO E SUPER, een veelzijdige vloeistof die sommige mensen nooit zullen ruiken en sommige zo nu en dan.
-HYPÆR, deze geur draagt een ode aan CASHMERAN. Cashmeran heeft een zoete, kruidige muskusgeur en heeft iets weg van bloemen en fruit.
-XTRÆM, dit is een parfum dat gebaseerd is op AMBROXIDE ook wel ambroxan genoemd. Ambroxide is de meest gebruikte ambergris geurstof. Met deze geur is iets bijzonders aan de hand: hoe langer je eraan ruikt, hoe beter die wordt!
-ULTRÆ, dit parfum is een ode aan ALDAMBRE. Dit is een zeer sterke geurnoot die ruikt naar een heet strijkijzer dat in een droog, houtachtig karakter met een lichte, amberachtige ondertoon terechtkomt.
 
Olfactorische kamikaze moleculen exploderen in iedere Æther parfum tot een unieke abstractheid. De neus, die zich vastgrijpt aan onbekende ingrediënten wordt eerst verrast en geeft zich dan over aan pure emotie: de ontdekking, de eerste dag, de eerste keer. Omdat iedere molecuul een specifieke geur heeft, verrassen de Æther parfums altijd.
 
AETHER