GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

CLARINS

Over CLARINS
CLARINS
Clarins en jij. Een verhaal van liefde en vertrouwen, van schoonheid en well-being. Het verhaal van een Franse familie, experts in huidverzorging en make-up. Geïnspireerd door de wetenschap van de natuur, met respect voor de planeet. Clarins luistert naar jou en biedt je de beste persoonlijke schoonheidsoplossing, voor elke fase in je leven.
 
Jacques Courtin-Clarins opende in 1954 zijn eerste Clarins beauty spa met het baanbrekende geloof dat welzijn en geluk onlosmakelijk verbonden waren met schoonheid. Dit idee was nieuw. Met deze gedachte kwamen ook voor het eerst magazines op de plank waar beroemdheden met hun lichaam op de cover pronkten. Clarins moedigde deze revolutie aan door vrouwen te vertellen dat ze mooi waren en dat ze hier best mee mochten pronken.
 
Innovatie staat hoog in het vaandel bij Clarins. Van Body Shaping Cream, het eerste contourproduct gecreëerd door Jacques Courtin-Clarins, tot de Clarins Double Serum met unieke celbescherming, Clarins is altijd een leider in innovatie geweest. Luisteren, het echt begrijpen en het beter doen. Dat is het verhaal van Clarins.
CLARINS