Wie zijn wij

Over BeautyX

BeautyX, de verrassende parfumerie. Als luxe franchise parfumerieketen zijn we trots op onze zelfstandige ondernemers, die met passie en expertise onze winkels leiden. Met meer dan 30 vestigingen verspreid over Nederland en nu ook over de grens, brengen we schoonheid dichterbij dan ooit tevoren.

Bij BeautyX staan onze kernwaarden - Aandacht, Kennis, Verrassend, Plezier en Trots - centraal in alles wat we doen. Onze beauty specialisten bieden met toewijding persoonlijke aandacht en delen graag hun kennis om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. We streven ernaar om onze klanten steeds weer te verrassen met een zorgvuldig samengestelde collectie van de grootste luxe- en niche parfum-, make-up- en huidverzorgingsmerken.

Of je nu op zoek bent naar de perfecte geur, een effectieve huidverzorgingsroutine of de nieuwste make-upmust-haves, bij BeautyX vind je het allemaal. Bezoek een van onze winkels of shop online op beauty-x.nl, waar we ook alle informatie over producten maar ook over onze winkels geven. En als je favoriete product niet beschikbaar is in de winkel, zorgen wij ervoor dat het de volgende dag bij je thuis wordt bezorgd.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen, events en beautytips door onze socials (Facebook/Instagram/Tiktok) in de gaten te houden.